bugün
yenile
    1. 6
      +
      -entiri.verilen_downvote
      eğer galatasaray takımın başına fatih terim'i getirirse tadından yenmeyecek bir lig olacaktır. teknik direktörler bazında şu an en zayıf takımlardan biri galatasaray. şenol güneş, aykut kocaman, abdullah avcı, ersun yanal bir de olursa fatih terim... süper lig tarihinin en zorlu ligine hoş geldiniz. bu sene gol krallığı için mücadele edecek forvetler; negredo, persie, eto'o, gomis, gyan, menez, adebayor, burak yılmaz.. belki demba ba da gelir bir de fenerbahçe bir forvet daha ekleyecek. kadroların hepsini analiz etmeye gerek yok ama galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, trabzon ve başakşehir'in çok iyi kadrolar kurduğu aşikar bir de antalyaspor gibi anadolu klüplerinin de ciddi bir yapılanmaya gittiklerini unutmamak gerek. velhasıl bu sene her yönüyle lig hiç olmadığı kadar zevkli olacak. bu kadar iddialı bir sezon hatırlamıyorum.
    2. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      trabzonun 50. yılı olduğu için şampiyon yapacaklar diyen var fener 4 ü taksın diye feneri yapacaklar diyen var ilginç bir sezon olacak. yine hakemlerin ne anası ne allahı ne sülalesi kalacak bir lig olacaktır.
    3. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      başakşehir ve fener arasında geçer bu yarış galatasarayin durumu teknik direktöre bağlı beşiktaş yarışta olur ama sampiyonlar ligine daha fazla önem verirler. trabzonspor'dan bir yol olmaz.
    4. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      görünüşe göre bizi güzel bir sezon bekliyor.
    5. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      üzülerek söylüyorum ama kalecisi iyi olan takımın kazanacağı bir lig olacak gibi. bu sezon ligin kaderini eldivenler belirleyecek. fenerbahçe açısından bakacak olursam, kalemizi david ospina koruyor olsaydı şu anda 6 puanla zirveye ortaktık.
      0şampiyon galatasaray? - la grande aquile 21.08.2017 16:16:30 |#3460708
    6. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      fener şampiyon olsun isterdik ama bence bu yıl galatasaray olacak
    7. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      1-beşiktaş 2-galatasaray 3-başakşehir böyle bitmesini ümit ediyorum.
    8. -1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      1-bursaspor 2-göztepe 3-alanyaspor böyle olmazsa aranızdan bir kızla yatarım
    9. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      yabancı sınırı serbest olması sebebiyle geçen yıllara göre daha kaliteli bir lig haline geldiği apaçık ortada. teknik direktörler de bi o kalitede güzel futbol güzel maçlar dolu stadlar bizleri bekliyor.